• FIX IP cím<br>bárhol
  FIX IP cím
  bárhol
  Akár védett tartalom
  eléréséhez, akár szerver
  üzemeltetéshez, biztosítjuk az IP-t.
 • FIX IP cím<br>bárhol
  FIX IP cím
  bárhol
  Akár védett tartalom
  eléréséhez, akár szerver
  üzemeltetéshez, biztosítjuk az IP-t.
 • FIX IP cím<br>bárhol
  FIX IP cím
  bárhol
  Akár védett tartalom
  eléréséhez, akár szerver
  üzemeltetéshez, biztosítjuk az IP-t.
 • FIX IP cím<br>bárhol
  FIX IP cím
  bárhol
  Akár védett tartalom
  eléréséhez, akár szerver
  üzemeltetéshez, biztosítjuk az IP-t.

FIX-IP@KLIENS

Az online biztonság egyre fontosabb és egyre nagyobb szerepet játszik az életünkben. Mindennapos jelenség, hogy bizonyos szolgáltatásokat vagy érzékeny adatbázisokat nem csak a felhasználónevünk és jelszavunk megadása, de IP címünk ellenőrzése után vehetünk igénybe. Nagyon kellemetlen, ha az IP címünk folyton változik és egy hivatal vagy akár a saját munkahelyünk irányába mindig új IP címet kell lejelentenünk. Tovább nehezítheti a helyzetet, ha több telephelyről vagy számítógépről kell a szolgáltatást igénybe vennünk.

Szoftveres FIX IP szolgáltatásunk elérhető Windows és Mac gépekről, csakúgy mint iOS vagy Android alapú telefonokról. A regisztráció után elküldjük önnek a felhasználónevét és jelszavát, amit a szoftverünkbe be kell írni majd kapcsolódni. A kapcsolódás után az IP cím azonnal rendelkezésre áll. A szoftvert ugyanazzal a felhasználónévvel egyszerre egyidőben csak 1 ügyfél használhatja, viszont több gépre is telepíthető és egymás után, időben elkülönülve többen is használhatják. Ha több egyidejű belépésre van szükség, a 2. felhasználótól 50% kedvezményt biztosítunk.

A szolgáltatásnak 2 változata van:

 • Osztott FIX IP
 • Dedikált FIX IP

Mindkettő ugyanolyan biztonságos, de míg az osztott IP címet többen is használhatják egyszerre (mint például egy irodai IP címet), addig a dedikált FIX IP egy egyedi IP cím, ami csak Önhöz és az Önnel egy előfizetői csoportban lévő felhasználókhoz van rendelve.

Új megrendelés esetén 15 nap pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Próbálja ki most a szolgáltatásunkat kockázat nélkül!

osztott fix-ip@kliens

2490Ft +áfa/hó

7470Ft + áfa / negyedév
29880Ft +áfa /év
1 IP cím
További felhasználókat a megrendelés megjegyzés mezőjében kérhet. Kérjük adja meg minden felhasználó email címét. A 2. felhasználótól a szolgáltatásra 50% kedvezményt biztosítunk

Megrendelem

dedikált fix-ip@kliens

3090Ft +áfa/hó

9260Ft + áfa / negyedév
37050Ft +áfa /év
1 IP cím
További felhasználókat a megrendelés megjegyzés mezőjében kérhet. Kérjük adja meg minden felhasználó email címét. A 2. felhasználótól a szolgáltatásra 50% kedvezményt biztosítunk

Megrendelem

Szoftver letöltése, beállítások

Windows 10, 8 és 7: Letöltés
Mac, iOS, Android: A beépített VPN kezelő használható, a megrendelés visszaigazolásakor küldött útmutató alapján.

Gyakran feltett kérdések:

K: A szolgáltatás jelent-e bármifajta veszélyt a belső hálózatomra?
V: A FIX-IP@KLIENS szolgáltatás egyirányú, azaz az internet irányából érkező kérések ellen tűzfallal véd. A SZERVER@OTTHON szolgáltatás esetében az adatokat egy titkosított VPN csatornán küldjük át a routereink között. Az Ön belső hálózatán ez a titkosított adatfolyam jelenik meg. Ez az adat értelmezhetetlen minden hálózati eszköz számára és ebből semmiféle kapcsolat téríthető el. A kikódolt adatok a routerünk második Ethernet csatlakozóján át közvetlenül a szerver és a router között közlekednek, ami az Ön hálózatától fizikailag is elkülönül.

K: Milyen gyorsan kapom meg a FIX címet?
V: A FIX-IP@KLIENS egy szoftveres szolgáltatás, ezért a fizetés után az ügyfélszolgálatunk azonnal tudja aktiválni. A A FIX-IP@NAT és SZERVER@OTTHON szolgáltatáshoz routert küldünk, amihez először felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés után. A routert a következő munkanapon postázzuk mint 1 napos MPL csomag.

K: Mennyien használhatunk egy FIX IP szolgáltatást?
V: A FIX-IP@KLIENS esetében minimális felárért többen is használhatják egyidőben a szolgáltatást. Egyébként egyidőben 1 felhasználó lehet aktív, de a szoftvert akármennyi gépre telepíthetik. A SZERVER@OTTHON és a FIX-IP@NAT a természetéből eredően nem felhasználóhoz kötött. A SZERVER@OTTHON -ra IP címenként egy szerver kapcsolódhat és van lehetőség plusz IP címek rendelésére. A FIX-IP@NAT szolgáltatásra akármennyi eszköz kapcsolható, de csak 1 IP cím rendelhető hozzá.

K: A kapott router elérhető közvetlenül az Internetről?
V: Csak a A FIX-IP@NAT szolgáltatás esetén, hiszen ott a FIX IP a routerhez kapcsolódik és a forgalmaz a kijelölt portokon át onnan irányítjuk a belső eszközökhöz.

K: A kapott routerre be tudok lépni, tudok benne változtatásokat eszközölni?
V: Csak a A FIX-IP@NAT szolgáltatás esetén. Ott be lehet lépni a szerverre és be lehet állítani a port átirányításokat, hogy melyik belső eszköz milyen IP címen érhető el. A SZERVER@OTTHON esetén nem lehet semmit sem állítani és így konfigurációs lehetőség sincs.

K: Ha bármivel elakadok, az interneten utána tudok nézni?
V: Segítséget mindenképpen tőlünk kérjen. Bár a felhasznált szoftverek kereskedelmiek és a routerek sem egyediek, a szolgáltatás és a kapcsolódó konfiguráció 100%-ban a mi szellemi termékünk.

K: Mi az a VPN
V: A VPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy megosztott vagy nyilvános hálózaton keresztül úgy küldjenek és fogadjanak adatokat, mintha számítógépeik közvetlenül kapcsolódnának a helyi hálózathoz. Wikipédia

K: Kaphatok külföldi IP címet is?
V: Igen. Kérjen ajánlatot! A gyakran kért IP típusok (UK, USA) azonnal rendelkezésre állnak minimális felárral (1500Ft/hó), de a legtöbb kérés teljesíthető. Ezek nem csak geolokáció módosított IP címek, hanem a VPN fizikai kilépési pontja a konkrétan választott ország lesz. Viszont az internet szolgáltatók külföldi sávszélessége a belföldi töredéke, ezért a várható maximális sebesség 10-20Mbit/s köré fog csökkenni.

A szolgáltatás előnyei

1

Technológia és szolgáltatófüggetlen
A FIX-IP szolgáltatásunk bármelyik internet szolgáltató kapcsolatán működik. Akár lakossági csomaghoz is rendelhető. Ön nincs szolgáltatóhoz kötve és bármikor válthat, ha valamelyik szolgáltatótól kedvező ajánlatot kap. Az IP címét magával viheti mobil internetre, ha irodát vált, vagy, ha elköltözik.

2

Rugalmas megoldások
Ha szükséges, az IP címet az Ön irodai szerveréhez rendeljük és nem a routerhez. Emiatt a hálózati struktúra is egyszerűbb és nincs szükség IP és port átirányításra. Viszont, ha Ön hordozni szeretné az IP címet, hogy az ott legyen elérhető, ahol Ön épp tartózkodik, az is megoldható.

3

IP cím stabilitásAz internetszolgáltatói fix IP-vel szemben címeket az ügyfelekhez van rendeljük és nem a routerhez. Emiatt hosszabb lekapcsolás vagy eszközcsere esetén az IP cím nem változik.

4

Biztonság
Bármely megoldásunkat is választja, a belső (irodai vagy otthoni) hálózata teljesen elkülönül a publikus tartománytól. A kettő között nincs átjárás. A FIX-IP@Kliens megoldásunk, hordozhatósága révén Önnek plusz biztonságot ad szállodai, reptéri vagy bármely más publikus hálózaton.

5

Tiltásmentes
Az internetszolgáltatók általános szerződési feltételei a legtöbb esetben tiltják a publikus szolgáltatások üzemeltetését a címtartományukon. Ezt sok esetben tűzfalas tiltással is nyomatékosítják (email portok: 25, 465, 587. web és web-cache portok: 80, 443, 8080. proxy és VPN protokolok: 1149, GRE). Ezzel szemben mi nem tiltunk portokat és protokollokat. Az ip cím tartományunk minden adatbázisban tiltás nélküli szervertartományként szerepel.

6

Több IP cím
Nálunk eszközönként maximum 16 IP címet bérelhet az internet szolgáltatói 1-el szemben. A FIX-IP@Kliens megoldásunkra korlátlan egyidejű hozzáférést is tudunk biztosítani.

A megrendelés menete

1

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot.
Kattintson a Megrendelés gombra, majd töltse ki a szerződő fél adatait.

2

Szerződés
A rendszerünk előállítja a szerződést melyet emailben küld el Önnek. A visszaküldés történhet digitális fénykép, szkennelt dokumentum, fax vagy postai levél formájában

3

Fizetés
A megrendelési folyamat során fizethet bankkártyával, vagy a visszaigazoló emailben küldött adatok szerint utalással.

4

Szolgáltatás élesítése
A FIX-IP@Kliens szolgáltatásunk azonnal aktiválódik és a weboldalunkról letölthető szoftverrel azonnal használatba vehető. Ha a szolgáltatás routert igényel, azt 24 órán belül futárszolgálattal útba indítjuk Önhöz